Vi uppdaterar Stipendieguiden till ett nytt gränssnitt och en ny databas. Det du ser nu är endast för test! Vi återkommer inom kort!

Kulturhuset i Paris

Beskrivning

ÄNDAMÅL: Svenska kulturhuset i Paris, CENTRE CULTUREL SUEDOIS, finns fem små gästlägenheter vilka hyrs ut till svenska forskare och kulturarbetare som i sitt arbete är beroende av att vistas i Paris. Alla ligger inrymda i Hôtel de Marles karakteristiska 1600-tals byggnad mitt i de centrala Maraiskvarteren. Dessa är samtliga enrumare med antingen en eller två bäddar. I bostäderna finns säng (sänglinne ingår), skrivbord, telefon, dusch och toalett samt fullt utrustad kokvrå. 

Detaljer

Fondnamn

Kulturhuset i Paris

Huvudman

Svenska institutet

Postadress

Box 7434

Postnummer

10391

Ort

STOCKHOLM

Land

Sverige

Kontakt

Telefon

 08-4537800

Ansökan och stadgar

Öppen för

Ansökan

Skall vara CCS i Paris tillhanda senast den 15 april för bostad under september–januari och senast den 15 oktober för perioden februari-augusti. En speciell referensgrupp tilldelar lägenheterna. De som anses mest meriterade och som tidigare inte har vistats på CCS ges prioritering.

Ansökningsperiod(er)

Ansökan från

Ansökan till


Notice: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Formulär

Öppetider/kontakt

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

You can edit this page in WordPress Block Editor. Reorder blocks, add columns, text or images.
Citadela Directory plugin works with Citadela theme or any modern 3rd party theme.

Leave a review

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *