För Förvaltare

Skapa själv en komplett fondadministration och hemsida för dina stipendiefonder — Inga förkunskaper krävs. Kom igång på några minuter!

Nu lanseras STIPENDIEGUIDEN.COM – Sveriges första webbaserade plattform för att söka, administrera, marknadsföra och kommunicera mellan stipendiefondförvaltare och stipendiesökare!

Under flera års tid har vi funderat på hur vi kan förenkla och göra hanteringen av stipendieadministration och sökprocessen lättare. 10-tusentals stipendiater ägnar åtskilliga timmar till att leta och söka efter stipendier och tyvärr många gånger i ofullständiga register, databaser och i övriga källor. Samtidigt har de flesta stipendiefondförvaltare stora bekymmer med hur de ska nå ut till stipendiater och hur man med begränsade resurser ska kunna hantera hemsidor, ansökningsmaterial och kontaktuppgifter.

Vi lanserar därför STIPENDIEGUIDEN.COM som får bli vårt erbjudande till alla som förvaltar stipendier och alla som söker stipendier att mötas på en gemensam marknadsplats. Se vår tjänst på www.stipendieguiden.com

Fondförvaltare

Till alla fondförvaltare, kommuner, landsting, universitet, högskolor, fackföreningar m.m. erbjuder vi ett komplett webbaserat verktyg för att administrera, marknadsföra och profilera stipendier. Med ett konto på Stipendieguiden.com kan du som förvaltare gratis publicera dina stipendiefonder med en rad funktioner och finesser.

För att skapa ett gratiskonto kontaktar du oss enklast genom att e-posta till admin(@)stipendieguiden.com så skickar vi en länk med inloggningsuppgifter till ditt eget konto.

Med bästa hälsningar,

STIPENDIEGUIDEN.COM